top of page
MarceldeVisser.png

Marcel de Visser

Als vitaliteitsmakelaar® sta ik iedere dag op met de missie om Nederland vitaler en gezonder te maken. Mijn talent zit in het letterlijk in beweging brengen van mensen en organisaties. ‘Samenwerken aan een gezonde en vitale stad’ is wat we samen met een groot netwerk doen met Stichting Vitaal Breda. We staan dan ook pal achter de ambitie van DWELL.

 

Gezond zijn is zo vanzelfsprekend dat je er nauwelijks bij stilstaat. Tot het moment dat er iets hapert aan je gezondheid. Dan besef je wat gezondheid voor je betekent en dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Gezondheid is niet alleen belangrijk voor inwoners maar ook voor de stad. Gezonde burgers vormen de ruggengraat van een vitale, veerkrachtige en economisch goed presterende stad.

Werken aan vitaliteit is meer dan alleen gezond leven en naar de sportschool gaan. Vitaliteitsmanagement is ook goed doorhebben waar je talenten optimaal tot hun recht komen, wat je nodig hebt om je doelen in het oog te houden en tegelijkertijd soepel om te kunnen gaan met tegenvallers. Iedereen kan zijn eigen vitaliteit versterken.

De wijze waarop we met onze gezondheid omgaan verandert ingrijpend. We zijn niet langer gericht op ziek zijn en beter worden, maar steeds meer op langer gezond en vitaal blijven. Met de programma’s van Vitaal Breda helpen we om grip te krijgen op welzijn en vitaliteit. Vanuit individuele kracht. En gebruik makend van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Met het programma BredaTelt kun je je gedrag langzaam maar zeker positief ombuigen. We ontwikkelen effectieve middelen en manieren om je in dit proces te ondersteunen. Zodat je je eigen persoonlijke doelen kunt behalen en langer gezond en vitaal blijft.

We zijn dan ook trots dat we partner zijn van het DWELL project. Samen met de partners van Vitaal Breda willen we graag een bijdrage leveren om zo mensen bewust te maken van positieve gezondheid en iedere dag bezig te zijn met je eigen vitaliteit.

Zelf ambassadeur worden? Meldt u aan via het onderstaande contactformulier, en vermeldt in het bericht waarom u geschikt zou zijn als ambassadeur!

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page