top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Arendse Health Club - Nederland in beweging

Bijgewerkt op: 17 mei 2022


Bij de sportscholen van Arendse Health Club is een speciaal project opgericht: ‘Nederland in beweging’. Dit project is gericht op mensen (18 – 85 jaar) die te maken hebben met ernstig overgewicht en/of diabetes. Het doel hiervan is het aanleren van een structurele leefstijlverbetering voor mensen met overgewicht en/of diabetes. Je wordt tijdens deze leefstijlcursus begeleidt door een beweegcoach, diëtiste en als het nodig is door een fysiotherapeut.

Website: https://www.arendse.nl/nib/

Locaties: Breda, Dongen, Lage Zwaluwe, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg

#NoordBrabantWest #NoordBrabantMidden #NBWF #NBMF

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page