top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Sportloket West Brabant


Sportloket West Brabant is een initiatief van Breda Actief, hier worden mensen met een beperking geholpen met het zoeken naar een passende sport. Ook voor diabetici kunnen zij veel betekenen in het vinden van een passende vorm van beweging. Kortom zij leveren bewegingsadvies op maat.

Als je diabetes hebt is bewegen goed voor je. Het maakt je fitter en geeft je een prettig gevoel. Het is gezellig en bovenal leuk om te doen. Ben je op zoek naar mogelijkheden om te sporten of te bewegen? Weet je niet goed of en waar dat kan? Er zijn volop mogelijkheden. Het Sportloket helpt je hierbij!

Website: http://www.sportloketwestbrabant.nl/

Locatie:

Verschillende locaties in West Brabant

#NoordBrabantWest #NBWOverig

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page