• Maarten Gijssel

Bananenpannenkoekjes met kokos


Deze pannenkoekjes zijn eenvoudig te maken en snel klaar. Er zijn slechts een paar ingrediënten voor nodig, die haast iedereen in huis heeft. Het is een zoete en gezonde start van de dag. Er zijn bovendien vele variaties mogelijk, zo kun je de kokosrasp eenvoudig vervangen door bijvoorbeeld rozijnen. Ook zijn ze goed te combineren met vers fruit of yoghurt/kwark. Kortom, een veelzijdig ontbijt.

Voedingswaarden:

  • 384 kcal

  • 32 gram koolhydraten

  • 25 gram vet

  • 8 gram eiwit

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 1 banaan

  • 1 ei

  • 1 el kokosrasp

  • 1 eetlepel olijfolie om in te bakken​

Bereiding:

  • Prak de banaan

  • Kluts het ei, voeg het geklutste ei toe aan de banaan.

  • Roer de kokosrasp er doorheen.

  • Bak in kleine pannenkoekjes in wat olie.

Terug naar: Ontbijt | Lunch | Diner | Salades | Vegetarisch | Lente | Zomer | Herfst | Winter

#Ontbijt #Fruit

22 keer bekeken

© 2018-2019 DWELL - Diabetes and WELLbeing