top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Cursus leven met diabetes DVN

Bijgewerkt op: 13 mei 2022


Na de diagnose diabetes krijg je vaak een waslijst aan regels, aanbevelingen en beperkingen. Je zult moeten ontdekken hoe diabetes jouw leven beïnvloedt. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. DVN helpt je daar graag bij met de DiabetesSchool!

Ook als je al langer diabetes hebt, heb je wellicht de behoefte om jouw kennis te verdiepen. De DiabetesSchool biedt boeiende, praktische modules, boordevol tips die bijdragen aan voluit kunnen leven met diabetes en het versterken van jouw positie als patiënt.

Cursus leven met diabetes

Heeft u net de diagnose gekregen en komt er veel op u af? Wilt u inzicht in de aandoening, hulp, praktische tips of gewoon een luisterend oor? Dan is de cursus ‘ Leven met Diabetes’ van de DiabetesSchool mogelijk iets voor u. De DiabetesSchool van DVN combineert inhoudelijke kennis met ervaringsdeskundigheid.

In de basiscursus ‘Leven met Diabetes’ leert u in drie avonden de verschillende facetten van diabetes type 2, wordt u uitgedaagd om na te denken over de eigen behandeling, leefstijl, voedingsgewoonten en acceptatie van de diabetes. Ook krijgt u inzicht in de eigen gewoonten en gedrag door het maken van eenvoudige thuisopdrachten.

Data: woensdag 27 september, 4 en 11 oktober 2017

Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) Locatie: Stichting De Vlieren Monsigneur Nolensplein 1 Breda

Kosten deelname: * DVN-leden € 45,00 * Partners (van zowel leden als niet leden) die de cursus willen volgen betalen € 45,00 p.p. * Niet leden betalen € 115,00 (inclusief een automatisch jaar lidmaatschap van DVN).

Let op: Veel ziektekostenverzekeringen vergoeden (een deel) van de cursuskosten. Informeer bij uw verzekeraar.

Meer informatie: https://dvn.nl/diabetes/diabetesschool Aanmelden kan uitsluitend via het inschrijfformulier op de website: https://dvn.nl/diabetes/diabetesschool/cursus-leven-met-diabetes/aanmelden

#Cursus #Informatieavond #edua

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page