top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Arendse Health Club - Diëtetiek


De kunst van afvallen ligt in een verandering van leefgewoontes, een andere leefstijl. De begeleiding hiervan vraagt niet alleen om advies op het gebied van voeding en bewegen maar vooral om leefstijlbegeleiding. Onze Imotivate diëtisten stimuleren je dan ook om actief aan de slag te gaan met het veranderen van je leefstijl.

Let op: voor een bezoek aan de diëtiste wordt eerst je eigen risico aangesproken, daarna valt het in de basisverzekering.

Wat je van onze diëtist mag verwachten

  • Naast reguliere begeleiding, bieden wij ook begeleiding voor mensen met diverse ziektebeelden zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, COPD, allergieën en maag- en darmaandoeningen.

  • Adviezen en tips (online) ontvangen op momenten dat het jou uitkomt.

  • Adviezen op maat, aangepast aan je leefstijl, voeding- en beweegpatroon.

  • Bepaling van je persoonlijke doelstelling op basis van je lengte, gewicht en situatie.

  • Zorgvuldige omgang met je gegevens zonder dat deze openbaar worden gemaakt aan derden.

Hoe gaat de Imotivate diëtist te werk? Bij het kennismakingsgesprek met de diëtist wordt je gangbare voeding- en beweegpatroon besproken. Vaak wordt je dan gevraagd om gedurende een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden zodat de diëtist inzicht krijgt in je voedingswijze. Alle verzamelde gegevens worden bijgehouden in een persoonlijk dossier.

De diëtist geeft je vervolgens voeding- en beweegadviezen, die je helpen een gezondere leefwijze en een gezonder lichaamsgewicht te bereiken. Zo leer je bijvoorbeeld:

  • Gezonde keuzes te maken in je voeding door het leren begrijpen van productinformatie op verpakkingen.

  • Meer over de werking van de stofwisseling en hoe je je lichaamsgewicht kunt reguleren door gezonde voeding en regelmatige beweging.

  • Je krijgt advies over (variatie)mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner en er wordt aandacht geschonken aan gezonde tussendoortjes.

Over de Imotivate diëtisten Onze diëtistenpraktijk (onderdeel van Arendse Group) is aangesloten bij de Vereniging van Diëtisten en heeft contracten met vrijwel alle verzekeraars. Hierdoor is een bezoek aan de diëtist voor iedereen toegankelijk. Al onze diëtisten hebben een opleiding HBO diëtetiek gevolgd en werken volgens het ‘Blended Learning Coaching Concept’. Dit is een combinatie van digitale en persoonlijke coaching.

De Imotivate diëtist zal je motiveren en stimuleren om je doel te bereiken. Je eigen inzet is daarbij natuurlijk van groot belang. Veel mensen vinden een regelmatig bezoek aan de diëtist daarom de beste ‘stok achter de deur’.

Website: https://www.arendse.nl/dietetiek/

Locaties: Breda, Dongen, Lage Zwaluwe, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg

#NoordBrabantWest #NoordBrabantMidden

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ekomenu

bottom of page