top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Fietsen en wandelen in Nederland


De fietsroutes bestaan voornamelijk uit knooppunten en dat geldt ook voor de wandelroutes daar waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is. Deze themaroutes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in Nederland, België en de Duitse grensstreek. De routes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en door historische dorpen en culturele steden.

Stap af bij de mooiste fietscafés, gezelligste hotels, beste restaurants en vele andere bijzondere locaties die route.nl voor je heeft geselecteerd. Hier kun je de benen strekken en onder het genot van een hapje en drankje genieten van de omgeving. Veel wandel- en fietsplezier!

Website: https://www.route.nl/

Locaties: Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk

#NoordBrabantWest #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost #ZuidHolland #Wandelen #Fietsen #NBOWF #NBMWF #NBWWF #ZHWF

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page