• Maarten Gijssel

Leefstijlcursus: Rokers in beweging


Wil je graag een rookvrij leven? Onze ‘stop met roken coaches’ zorgen ervoor dat dit gaat lukken. Tijdens een cursus van 3 maanden helpen we je te stoppen met roken en je leefstijl te verbeteren. We doen dit door de combinatie van coaching, sporten en dieetbegeleiding.

Unieke 3-in-1 combinatie Tijdens deze 3 maanden word je begeleid door een stop met roken coach, een beweegcoach en een diëtiste. Want juist de combinatie tussen coaching, beweging en voeding zorgen ervoor dat deze cursus succesvol is. Stoppen met roken gaat namelijk veel verder dan alleen coaching.

De eigen bijdrage voor het sporten tijdens de cursus is € 9,95 per maand. Dit geeft je recht op 3 maanden onbeperkt sporten bij Arendse health club, begeleiding van je ‘stoppen met roken coach’ en een diëtiste.

Website: https://www.arendse.nl/leefstijlcursus-stoppen-roken/

Locaties: Breda, Dongen, Lage Zwaluwe, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg

#NoordBrabantWest #NoordBrabantMidden #NBWRD #NBMRD

7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven