top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

(Pre)Diabetes fitness - MediFit


Fitness bij Medifit Breda is geschikt voor iedereen. Of u nu aan het herstellen bent van een blessure, aan het trainen bent voor een marathon, of uw conditie op peil wilt houden; in de fitnesszaal of groepslessen bij Medifit Breda komt u veel verschillende mensen met verschillende trainingsdoelen tegen. Bent u op zoek naar een fitnesscentrum of sportcentrum in Breda waar u op een verantwoorde manier aan uw lichaam en gezondheid kan werken? Bij Medifit Breda bent u aan het juiste adres.

Medifit Breda is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness , fysiotherapie, personal training, Milon Cirkel, en leefstijlcoaching . Bij Medifit Breda bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Bij Medifit zijn speciaal opgeleide mensen in dienst, die zich gespecialiseerd hebben op het gebied van (pre)diabetes. Zij zullen u de best mogelijke support kunnen bieden in uw strijd tegen diabetes.

Website: https://www.medifitbreda.nl/

Locatie: Breda

#NoordBrabantWest #NBWF

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page