top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Creatieve workshops bij Vintage Brabant


Vintage Brabant is een conceptstore met een collectief van ondernemers die elkaar versterken, allemaal op het gebied van vintage, lifestyle en handgemaakte producten zoals unieke kado's en sieraden. Op 600 m2 is een waanzinnige plek gecreëert waar creativiteit inspireert en waar je je waant in een andere wereld. Een heerlijke plek waar je lekker kunt struinen en altijd nieuwe aanvoer vindt. Een creatieve hotspot die meer laat zien dan alleen een winkel. Voor zowel de consument als de ondernemer the place to be!

Op deze creatieve broedplaats worden regelmatig workshops gegeven, bekijk de website voor het actuele aanbod.

Eén ding is zeker, na zo'n workshop heb je een leuk item om je interieur mee op te fleuren.

Website:https://www.vintagebrabant.nl/workshops/

Locatie: Oudenbosch

#NoordBrabantWest #Creabea #NBWCrea

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page