top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Cursus beeldhouwen Atelier 500


Beeldhouwen in steen

Aan de slag met beeldhouwen, dat kan! Een dagje actieve ontspanning en daarbij nieuwe inspiratie opdoen in of rondom onze oude boerderij. Of een cursus waarin je de technieken van het beeldhouwen leert en je eigen vorm ontdekt in steen.

Voor wie De workshops en cursussen zijn bedoeld voor iedereen die wil hakken in steen of dit wil uitproberen. Zowel voor beginners als voor mensen met ervaring. Ook wanneer je je meer wilt verdiepen in vormgeving en techniek of op een creatieve manier los wilt komen van de dagelijkse beslommeringen, ben je welkom.

Wat gaan we doen Je kiest je eigen steen en onder deskundige begeleiding leer je de grondbeginselen van het beeldhouwen. Dit kan in een zachte of harde steensoort. Tijdens een cursus wordt er aandacht besteed aan materialen- en gereedschappenkennis. Heb je de techniek van het hakken onder de knie, dan gaan we aan de slag met de ontwikkeling van je eigen vormentaal. Bij mooi weer werken we buiten in de tuin, bij slecht weer en 's avonds kunnen we in het ruime atelier terecht. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat je verzekerd bent van een goede begeleiding. Wij hebben diverse steensoorten op voorraad.

Steen en gereedschap Gaat u een cursus of workshop volgen bij ons, dan kunt u het gereedschap uit ons eigen atelier gebruiken. Dit is bij de cursusprijs inbegrepen. Wij hebben een ruim assortiment goed gereedschap beschikbaar. U kunt de steen in ons atelier aanschaffen. Wij hebben verschillende soorten steen op voorraad, van zachte tot harde soorten. Wij kunnen u goed voorlichten en zodoende weet u wat u koopt. Dit voorkomt frustratie en teleurstelling. Wilt u verder met hakken dan verkopen wij een beperkt assortiment gereedschap.

Website:http://www.atelier500.nl/beeldhouwen.htm

Locatie: Veghel

#NoordBrabantOost #Creabea #NBOCrea

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page