top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Cursus yoga, meditatie en ontspanning


‘Verbeter de wereld… begin met meditatie…’

Meditatie is veel meer dan een manier om tot rust te komen. Het is een manier om te groeien in bewustzijn, in zelfinzicht, in compassie en verbinding. Meer bewuste, liefdevolle verbinding met jezelf betekent automatisch ook dat je je meer kunt verbinden met het hier en nu en met alles om je heen, het maakt dat het leven steeds puurder wordt en rijker. Het is de weg naar bevrijding van hetgeen ons belemmert en versterking van hetgeen ons goed doet. En alles dat je doet voor jezelf, doe je eigenlijk voor alles dat leeft, omdat jij een deel bent van een veel groter geheel

Over de lessen In alle lessen staat ontspanning en bewustwording (mindfulness/meditatie) centraal. Er is aandacht voor zowel beweging en ontlading als rust en verstilling. De oefeningen worden in rustig tempo gegeven met veel ontspanningsmomenten en met oog voor ieders mogelijkheden. Ik vind het vooral erg belangrijk dat ieder zich vrij en veilig voelt in mijn lessen en dat je vooral leert om goed naar je lichaam te luisteren. In het yoga gedeelte maak ik grotendeels gebruik van yin yoga in combinatie met wat milde hatha (yang) yoga. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met yoga! Het laatste kwartier is er een liggende ontspanning met klank/muziek of geleide meditatie.

Website:http://yogaoosterhout.nl/nl/menu1/home/

Locatie: Oosterhout

#Spiritueel #NoordBrabantWest #Yoga #Ontspanning #NBWO #NBWYTC

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page