top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Fotocursus - Eye fotografie


Waarom zou ik een fotografie workshop volgen?

Heb je een mooie spiegelreflexcamera of een systeemcamera maar komen er niet de foto’s uit zoals je dat wilt? Je weet niet hoe dit komt… is dit herkenbaar? In de fotografie workshops help ik je om meer uit jezelf te halen én je leert hoe je meer uit je camera haalt. Ik daag je uit. Je kunt direct vragen stellen en krijgt antwoorden. Er is veel tijd voor persoonlijke aandacht

De kennis die je opdoet in een fotografie workshop is een waardevolle investering waar je nog lang plezier van zult hebben. Je foto’s lukken vaker en je weet wat je aan moet passen als het mis gaat. Samen met andere deelnemers leer je beter fotograferen en je kunt ervaringen uitwisselen. Door de groepsgrootte beperkt te houden is er veel persoonlijke aandacht voor iedereen.

Ook de workshop Lightroom in september is aan te raden als je een snelle start wil maken met het bewerken van je RAW bestanden.Kies hieronder de workshop of cursus die jou aanspreekt en meld je eenvoudig vandaag nog aan… EYE Fotografie staat voor Leren fotograferen met plezier!

Website:http://fotografie-workshop-cursus.nl/

Locatie: Eindhoven

#NoordBrabantOost #Fotografie #NBOFoto

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page