top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Je bent wat je kleurt


Je bent wat je kleurt!

Een creatieve kennismaking met astrologie

Voor wie meer wil dan alleen maar binnen de lijntjes kleuren, start ik binnenkort weer met de unieke cursus Je bent wat je kleurt!.

De cursus bestaat uit vijftien bijeenkomsten waarin het tekenen en kleuren van mandala’s en astrologie centraal staan. Ondertussen leer je ook jezelf beter (her)kennen. Goed kunnen tekenen is niet van belang.

Het tekenen en kleuren van mandala’s is een creatieve en intuïtieve activiteit waarbij je onbewust je innerlijke beleving tot uitdrukking brengt. Jouw mandala’s vertellen dus veel over jou: je bent wat je kleurt!

In de cursus teken je thuis de 12 sterrenbeelden van de dierenriem in een mandala (Sanskriet voor cirkel). Tijdens de bijeenkomsten worden ze, aan de hand van jouw persoonlijke geboortehoroscoop, astrologisch uitgelegd en besproken. Je hebt wellicht je zon in Maagd, maar welke invloed heeft bijvoorbeeld de Leeuw op jouw geboortehoroscoop? En wat is de werking van al die planeten?

Het maakt je bewust van je leermomenten, mogelijkheden en eigen kracht. Met verrassende resultaten!

Website:http://corrievandesande.nl/activiteiten/cursussen/je-bent-wat-je-kleurt/

Locatie: Gemonde

#Schilderen #Tekenen #Spiritueel #NoordBrabantMidden #NBMTS #NBMM

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page