top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Naaicursussen Atelier Cilhouette


Atelier Cilhouette

Samen prachtige kleding maken. Of heel praktisch een jurk of broek verstellen. Naailes , workshop; het kan allemaal. Ik deel graag mijn passie voor en kennis van het modevak. En reken maar dat dat leuk is!

Leer de kneepjes van het vak in de naaicursussen voor zowel beginners als gevorderden. Om je zo goed mogelijk te begeleiden zijn er maximaal 5 à 6 personen per les. Je kunt ’s avonds les nemen of op een ochtend. Een naaicursus bestaat uit 8 lessen. Ben je na die 8 naailessen enthousiast geworden dan kun je de naaicursus verlengen met een nieuw blok van 8 naailessen waarin je verder leert.

Tijdens de les kun je ook leren repareren of verstellen. Of maatkleding maken volgens de rundschau-methodiek.

‘Je hebt vrije keuze in wat je gaat maken, al naar gelang je ervaring zal ik daarin adviseren. Tijdens het gekozen project komen verschillende naaitechnieken aan bod.’

Ben je van plan om dit jaar extra goed voor de dag te komen tijdens Carnaval, laat dan een mooie carnavalsoutfit maken, of maak zelf een Carnavalskostuum op de naaicursus. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Website: http://ateliercilhouette.nl/

Locatie: Eindhoven

#NoordBrabantOost #Naaien #NBOH

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page