top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Punch! workshops


Punchen, 'schilderen' met textiel

Wij maken stoffen uit lapjes, vezels, wol, draden, papier, wat je maar wilt. Zonder verf, draad, lijm of water 'schilderen' we op en met textiel. Met viltnaalden, naalden met weerhaakjes, slaan we stoffen en daarmee vezels door elkaar. De materie is als het ware onze verf, op een bijna organische manier werken we met kleur en textuur. We maken er wandkleden, kleding, kussens en shawls van.

Punchworkshops Deze bijzondere techniek is niet moeilijk om te leren, tegelijk zijn er zo veel mogelijkheden mee, dat je er jaren mee door kunt gaan. In ons atelier geven we workshops voor iedereen, van absolute beginner tot doorgewinterde textielkunstenaar. Van het pimpen van een spijkerjasje tot het maken van een wandkleed, bij ons kun je het leren!

Website:http://www.punchworkshops.nl/

Locatie: Breda

#NoordBrabantWest #Creabea #NBWCrea

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page