top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Servies beschilderen


Knappe Koppen is al 12 jaar dé zaak voor het bestellen van handbeschilderd servies. In het prachtige atelier net buiten het centrum van Breda schilderen we unieke stukken op maat voor allerlei vrolijke gebeurtenissen. Tevens geven we workshops "servies schilderen" aan groepen, en zijn er ook workshops waar u zich individueel voor kunt inschrijven.

Een workshop servies schilderen duurt 3 uur en kan op alle dagen van de week geboekt worden. Er is een brede keuze aan servies. Binnen de tijd van een workshop kun je 1 groot stuk maken (bijvoorbeeld een theepot) of kiezen voor 2 kleinere stuks (bijvoorbeeld mokken). Ter inspiratie zijn er vele fotoboeken aanwezig. De prijs voor alle workshops is € 35,- per persoon, inclusief servies, drankjes en hapjes. Het servies wordt professioneel afgebakken zodat het vaatwasserbestendig is en kan na een week worden opgehaald.

We leggen je de basisprincipes uit, geven tips & inspiratie, maar bieden bovenal 3 gezellige uren waarin je een uniek stuk servies maakt!

Lijkt het je wat om op les te komen, heb je trouwplannen, ander maatwerk of heb je zin in een workshop, bel of mail dan gerust. Of kom vrijblijvend een keertje een kijkje nemen, onder het genot van een bak koffie, de deur staat altijd open.

Website:http://www.knappe-koppen.nl/index.html

Locatie: Breda

#NoordBrabantWest #Creabea #Schilderen #NBWTS

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page