top of page
  • Maarten Gijssel

Teken- en schildercursus


Leer tekenen, schilderen en portretteren bij Marin Elsen.

Op haar website is een scala aan cursussen te vinden, variërend van een wisselend aanbod aan workshops tot specifieke cursussen met meer diepgang.

Het maken vanuit ambachtelijkheid en gevoel is momenteel op nagenoeg alle academies in Nederland naar de achtergrond geschoven, centraal staat het maken vanuit concepten en intellect. Het is daarom bijzonder moeilijk om een plek te vinden waar je een solide fundament in het tekenen en schilderen leert, dat je helpt om hetgeen je wil uitdrukken ook volledig tot zijn recht te laat komen.

Mijn missie is dan ook om de ambachtelijkheid en het plezier dat het tekenen en schilderen geeft in leven te houden en in al haar volledigheid door te geven! Creativiteit, het kijken vanuit volledige aandacht, is namelijk veel meer dan een geslaagd schilderij maken.

Het is Mindful, het is loslaten, volledig vanuit je kern beschouwen en scheppen en dit geeft veel ontspanning en voldoening. Het is een fantastische ervaring om mijn studenten te zien groeien en volledig tot uitdrukking te zien komen!

Een workshop servies schilderen duurt 3 uur en kan op alle dagen van de week geboekt worden. Er is een brede keuze aan servies. Binnen de tijd van een workshop kun je 1 groot stuk maken (bijvoorbeeld een theepot) of kiezen voor 2 kleinere stuks (bijvoorbeeld mokken). Ter inspiratie zijn er vele fotoboeken aanwezig. De prijs voor alle workshops is € 35,- per persoon, inclusief servies, drankjes en hapjes. Het servies wordt professioneel afgebakken zodat het vaatwasserbestendig is en kan na een week worden opgehaald.

We leggen je de basisprincipes uit, geven tips & inspiratie, maar bieden bovenal 3 gezellige uren waarin je een uniek stuk servies maakt!

Lijkt het je wat om op les te komen, heb je trouwplannen, ander maatwerk of heb je zin in een workshop, bel of mail dan gerust. Of kom vrijblijvend een keertje een kijkje nemen, onder het genot van een bak koffie, de deur staat altijd open.

Website:http://www.marinelsen.nl/over-de-cursussen/

Locatie: Breda, Bavel, Ulvenhout

De locatie is afhankelijk van de soort cursus/workshop die je kiest

#NoordBrabantWest #Schilderen #Tekenen #NBWTS

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page