top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Workshop Braziliaanse percussie


Workshop Braziliaanse percussie

Met originele Braziliaanse percussie-instrumenten, van heel groot tot klein, ieder zijn eigen instrument. In twee sessies van een ieder een uur met ‘n pauze ertussen. Er zal een compleet programma zijn met breaks, ritmes, solo’s, zang, interactie, ….

Het pure plezier van samen echt muziek maken. Ook worden er opnames gemaakt voor je eigen cd!

U wordt ontvangen met koffie/thee/lekkers, waarna we aan het muziek maken beginnen. In de pauze heeft u tijd om even op te laden met fris met hartigheden. Na al het harde werken mag u nog even nagenieten met versgemaakte hapjes en wijn. U zal zeker drieënhalf uur aangenaam bij ons te gast zijn.

Website:http://www.gerardbrohm.nl/index_bestanden/percussieworkshop.htm

Locaties: Den Bosch, Eindhoven

#NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost #Muziek #NBOMuziek #NBMMuziek

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page