top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Breda Yoga


Het woord yoga betekent: "verbinden". De verbinding met je innerlijke zelf en met de wereld om je heen. Door yogabeoefening leer je steeds beter te luisteren naar je lichaamssignalen en daar rekening mee te houden. De stilte en rust in jezelf, die je door de meditatieve kant van de oefeningen kunt ervaren vormen een prima tegenhanger voor ons vaak hectische, alledaagse leven.

Omdat je omstandigheden steeds veranderen, verandert ook je evenwicht voortdurend. Door goed te leren observeren en voelen vóór, tijdens en ná de oefeningen kom je tot een juiste uitwerking van de oefeningen, waardoor er een steeds betere balans in jezelf ontstaat. Daarbij oefen je op een voorzichtige en zorgvuldige manier binnen je eigen grenzen.

Meestal worden door het beoefenen van yoga oude vastzittende fysieke spanningen en denkpatronen losgemaakt. Hierdoor kom je steeds meer bij je eigen krachtige kern, krijg je meer zelfvertrouwen en kun je echt jezelf zijn.

Wat zijn de effecten van yoga?

  • Juiste ademhaling

  • Meer zelfvertrouwen

  • Betere concentratie

  • Meer rust in je hoofd

  • Beter contact met je lichaam

  • Energieker, optimistischer

  • Meer ontspannen

  • Betere nachtrust

Website: http://www.bredayoga.nl/

Locatie: Breda

#NoordBrabantWest #Yoga #NBWYTC #NBWO

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page