top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Minder stress & meer balans - Asselbergs & Baks


Verminder je stress en ervaar meer balans in je leven

Ben je op zoek naar coaching of een cursus/training om iets aan je stress of werkdruk te doen? Bij ons geen standaard training, cursus of coachingstraject. Wij kiezen, samen met jou, voor een èchte persoonlijke aanpak. Een passende aanpak voor jou alleen. Een aanpak waarbij coaching, training of een persoonlijkheidsonderzoek op een voor jou passende manier worden ingezet.

Waarom onze aanpak?

Oorzaken van stress zijn persoonlijk. Daar hoort volgens ons ook een persoonlijke aanpak bij. Er zijn legio gemene delers (hoge werkdruk/vervelende collega’s/saai werk/sociale druk) die gezien worden als oorzaken van stress. Wij geloven dat deze gemene delers slechts het topje van de ijsberg zijn. Omgaan met stress vereist dat je de oorzaken daadwerkelijk gaat onderzoeken en leert kennen. Dan pas ben je in staat om de oorzaken aan te pakken en minder stress te ervaren!

Wat kun je verwachten?

Om een passende aanpak vorm te geven voeren we eerst samen in alle openheid en vrijblijvendheid een goed gesprek.

Wij stellen vervolgens een plan van aanpak voor je op waarin specifiek de onderdelen zitten die jou gaan helpen. Onze aanpak kan bestaan uit zowel coaching (persoonlijke ontwikkeling), trainingssessies (aanleren communicatieve vaardigheden, bijv. grenzen stellen) of een persoonlijkheidsonderzoek (Talenten-motivatie-analyse TMA).

Website: http://asselbergsenbaks.nl/individuele-passende-aanpak/persoonlijk-plan-van-aanpak-stress/?gclid=Cj0KCQjwwqXMBRCDARIsAD-AQ2j0UEANnz1qtiPsDtckMvsSJwQia3g4jAVt2Zrr0zW40ebsfGuWriUaAr3QEALw_wcB

Locatie: Tilburg

#Ontspanning #NoordBrabantMidden #Stress #NBMO #NBMStress

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page