top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Online slaapcoach


Leer Beter Slapen met slaapcoach

Moe? Maak je slaap effectiever.

Goed slapen is, naast gezonde voeding en voldoende beweging, een belangrijk 'ingrediënt' voor een gezond leven. Met een slaaptekort voelen we ons overdag vaak moe, kunnen we ons minder goed concentreren en zijn we prikkelbaarder en vergeetachtiger dan na een goede nacht. Een chronisch slaaptekort kan zelfs het risico op diverse medische aandoeningen verhogen. Het is dus de moeite waard om aandacht te besteden aan gezond slapen!

Verbeter je slaapkwaliteit en -efficiëntie met deze unieke wetenschappelijk onderbouwde online slaapcursus.

De wetenschappelijk onderbouwde slaapcursus is samengesteld door toonaangevende slaap-wetenschappers van Somnio. De Slaapcoach Online Slaapcursus is een uiterst effectieve behandelmethode gebaseerd op Cognitieve Gedragstherapie en is wetenschappelijk aangetoond dat dit de meest succesvolle behandelmethode is voor mensen die last hebben van slapeloosheid.

Simpel gezegd komt dit erop neer dat je, door te begrijpen hoe slapen werkt, zelf in staat wordt gesteld om je slaapgedrag te verbeteren.

Website: https://www.slaapcoach.nl/slaaptraining/moe-leer-online-beter-slapen.html

#NoordBrabantWest #Ontspanning #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost #ZuidHolland #Slaap #NBWSlaap #NBMSlaap #NBOSlaap #ZHSlaap

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page