top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Workshop slaap - Saraja


Saraja Beter slapen - slaapcursus

Wil je meer weten over de werking van slaap? Hoe slaapproblemen ontstaan? Wat je kunt doen om je slaap te verbeteren? Volg dan onze workshop 'De wondere wereld van slaap'!

Wie 's nachts wel eens wakker is of ligt te woelen in bed, weet hoe vervelend slecht slapen is. Een paar nachten is niet zo erg. Maar het wordt anders als de slapeloze nachten aanhouden en je er overdag door uit balans raakt. Radeloos kan het je maken als je van alles probeert om goed te slapen en het maar niet wil lukken. Hoe komt het nou toch dat je slecht ben gaan slapen? Maar meer nog, wat kun je eraan doen?

In deze workshop slaap maak je een ontdekkingsreis door de wondere wereld van slaap. Je leert op een speelse manier over het thema 'slaap' en ontdekt waardoor jouw slechte nachten zijn ontstaan. Neem de adviezen uit de workshop mee die ervoor zorgen dat je weer beter gaat slapen. Zodat je weer vrolijk, uitgerust en vitaal je dagen beleeft!

Website: https://saraja-slaapcursus.nl/workshop-slaap/

Locatie: verschillende locaties door heel Nederland

#NoordBrabantWest #Ontspanning #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost #ZuidHolland #Slaap #NBOSlaap #NBMSlaap #NBWSlaap #ZHSlaap

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page