top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Yogasite


Wordt lichamelijk fit terwijl u stress reduceert, uw innerlijke bewustzijn verhoogt en ontwikkel een passie voor het leven! Sluit u aan bij een van onze Yoga lessen.

Een kleine greep uit het aanbod:

Easy Flow Yoga

Easy Flow Yoga... Een rustigere les dan Yoga Flow. 'Zachtere' houdingen, die minder fysieke kracht vereisen. We leggen meer nadruk op de ademhaling, meditatie en yin yoga houdingen. Een prima les om lekker te ontspannen... Een trager tempo... verbeter je flexibiliteit en laat los.

Meditatie/Relaxatie

Deze les staat helemaal in het teken van ontspannen. Via ademhalingstechnieken, visualisatie, in- en uitzoomen en andere meditietechnieken kom je tot jezelf en probeer je de rust terug te vinden.

Er worden je verschillende manieren aangeboden om om te gaan met stress, en je leert objectief omgaan met prikkels. Je stimuleert je zintuigen en je concentratie.

Ook yoga nidra (slaap van de yogi’s) staat op het programma. Deze vorm van relaxatie kan spanning en angst verminderen, en kan ook helpen tegen slapeloosheid.

Mindful Yoga

Met aandacht en bewustzijn volledig in het hier en nu. Dat is waar het in deze les om gaat. Bewust worden van je gedachtenstroom, rust leren brengen in alle aspecten van je leven gedachtes en emoties. Door te laten zijn wat er nu is en dit te leren accepteren komt er ontspanning.

Met ontspanning is heling mogelijk op alle vlakken van je leven.

Website: http://www.yogasite.nl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=24&Itemid=67

Locatie: Breda

#NoordBrabantWest #Yoga #Mindfulness #Meditatie #NBWM #NBWYTC #NBWO

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page