top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Chi Academy


Tai Chi Quan is een vorm van bewegen die vooral in het westen bekendheid heeft gekregen als een methode om gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Tai Chi is een actieve kunst voor interne rust en wordt soms ook wel Chinese Yoga genoemd. Het is een vorm van actieve meditatie, die lichaamsbeheersing -en bewustzijn combineert met de controle van ademhaling.

Tai Chi is de sleutel tot geluk

Tai Chi Quan heeft een lange historie en meer dan 1,3 miljard mensen zijn overtuigd van de geneeskrachtige werking van deze kunst. Zoals vaak in het Westen veel belang wordt gehecht aan tastbare bewijzen, vonden wetenschappers het belangrijk om wetenschappelijk onderzoek te verrichten naar de effecten van Tai Chi. Wij nodigen u graag uit om het zelf te ervaren. Tai Chi Quan is leven in het nu!

Tai Chi is interessant voor iedereen:

志 die wil werken aan harmonie tussen lichaam en geest (Ying & Yang). 志 met een druk sociaal-zakelijk leven en de interne rust wil hervinden. 志 veel en langdurig moeten staan bijvoorbeeld voor hun werk. 志 die op een gecontroleerde manier balans, ademhaling en lichaamshouding wil verbeteren. 志 met een laag energiepeil en zich opnieuw willen opladen. 志 die willen werken aan hun ademhaling en deze willen leren controleren. 志 die een beter bewustzijn willen ontwikkelen (mentaal en lichaamsbewustzijn). 志 die via Tai Chi de weg naar geluk willen bewandelen (Tao).

Centraal binnen de lessen van Chi Academy zijn: 志 Rust 志 Energie 志 Mindfullness 志 Ademhaling 志 Lichaamshouding

Website: http://www.chiacademy.nl/chen-tai-chi-denbosch/

Locatie: Den Bosch

#Ontspanning #NoordBrabantMidden #TaiChi #BodyMind #NBMYTC #NBMO

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page