top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Just Mind


Justmind.nl bestaat al sinds 2007 en heeft altijd programma’s en inspiratie voor zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling geboden, en geholpen om het leven van duizenden Denen in positieve zin te veranderen.

Het is onze bedoeling om cursussen/programma’s aan te bieden waarmee u uw leven positief kunt veranderen - door middel van zelfhulp; waar en wanneer het u past.

Wij streven ernaar om korte, effectieve programma’s en cursussen, zonder onnodigheden, aan te bieden. Eenvoudig en effectief - zodat iedereen mee kan doen, met goede resultaten.

De website heeft een aanbod van muziek en luisterboeken op verschillende vlakken, zoals mindfulness en meditatie, maar ook voor het vergroten van uw zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Website: http://justmind.nl/

Locaties: online

#ZuidHolland #Roken #NoordBrabantWest #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost #Mindfulness #Meditatie #Ontspanning #Zelfvertrouwen #Eigenwaarde #Positiviteit #NBORD #NBOM #NBOO #NBOLeefstijl #NBMRD #NBMM #NBMLeefstijl #NBMO #NBWLeefstijl #NBWM #NBWRD #NBWO #ZHRD #ZHO #ZHLeefstijl #ZHM

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page