top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Karibu Yoga


Mindful hatha yoga

Mindful hatha yoga is een vorm van yoga waarbij je op zoek gaat naar de balans tussen inspanning en ontspanning. De les kenmerkt zich door kleine zachte bewegingen, als ook wat meer actieve, krachtige houdingen. De beoefening binnen de eigen grenzen staat centraal. De adem is onlosmakelijk verbonden.

Tijdens de les is ook aandacht voor meditatieve oefeningen en ontspanningsoefeningen. Lichamelijke klachten zoals rugpijn, nek- en schouderpijn, overgangsklachten, hoge bloeddruk, of spanningsklachten zoals hoofdpijn en slapeloosheid staan het doen van yoga niet in de weg. Yoga helpt juist om deze klachten te verminderen en lichaam en geest in balans te brengen. Je hoeft niet lenig te zijn of ervaring te hebben met yoga.

Yoga Nidra

Yoga Nidra leidt tot diepe ontspanning. Bewegen in de hedendaagse samenleving kan veel spanning oproepen. Werkdruk, emotionele gebeurtenissen, een overspannen zenuwstelsel, rugpijn, hoofdpijn, RSI, Burned-outs, zijn allemaal tekenen dat het lichaam en de geest uit balans zijn. Yoga Nidra kan je helpen deze balans op een natuurlijke wijze terug te vinden.

Website: http://karibuyoga.nl

Locatie: Breda

#NoordBrabantWest #Yoga #Ontspanning #Mindfulness #NBWYTC #NBWO

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page