top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Pilates - Pilates studio Lianne


Pilates Studio Lianne is met de klassieke pilates trainingen exclusief in Etten-Leur en staat garant voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, maatwerk en gezelligheid. De klassieke pilates biedt ook goede resultaten in combinatie met andere disciplines.Reserveer nu een proefles en ervaar wat pilates voor u kan betekenen.

In de pilateslessen wordt gewerkt in kleine groepen zodat kwaliteit en persoonlijke aandacht gewaarborgd blijft. Iedereen krijgt zodoende de opties en/of uitdaging die voor hem of haar van toepassing is. In de les worden de oefeningen op een matje uitgevoerd al dan niet met kleine materialen. Het is altijd mogelijk om in te stromen bij deze les.

Website: http://www.pilatesstudiolianne.nl/

Locatie: Etten-Leur

#Ontspanning #BodyMind #Pilates #NoordBrabantWest #NBWYTC #NBWO

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page