top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Stoppen met roken - De stopsite


De Stopsite helpt jou GRATIS te stoppen met roken

Op de StopSite bieden wij u een gratis stoppen-met-roken-cursus aan. De cursus bestaat uit opdrachten die u helpen bij het voorbereiden van het stoppen en het volhouden van het niet roken. Naast de gratis cursus kunt u uw persoonlijke weblog schrijven. U kunt in de weblogs van anderen hun ervaringen met het stoppen lezen. Ook kunt u ervaringen met anderen uitwisselen via het forum en het weblog.

Hoe werkt de stopsite?

U meldt uzelf gratis aan door het aanmeldformulier in te vullen. In het formulier geeft u uw gebruikersnaam op en uw wachtwoord. Verder vragen wij u om enkele persoonlijke gegevens. Deze gebruiken wij om u in de cursus passende adviezen te kunnen geven. En u bepaalt uw stopdatum. Het kan zijn dat u al bent gestopt. Het kan ook zijn dat u pas over enige maanden wilt stoppen. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. In deze mail staat een link waarmee u uw aanmelding kunt bevestigen. Daarna kunt u direct inloggen op de StopSite.

Na het inloggen zijn er 3 stappen:

1) Voorbereiden 2) Stopdatum 3) Volhouden

Zolang u nog niet bent gestopt, komt u na het inloggen automatisch in de fase ‘Voorbereiden’. Hier kunt u zich voorbereiden op het stoppen met roken. De opdrachten uit de cursus helpen u hierbij. Als u inlogt na uw stopdatum, komt u automatisch terecht in de fase ‘Volhouden’. In deze fase biedt de cursus u ondersteunende opdrachten om het nietroken vol te houden.

Naast de cursus kunt u ook gebruik maken van de volgende onderdelen:

  • De stopmeter

  • Het forum

  • Het weblog

  • Het werkboek

Website: http://www.destopsite.nl/

Locaties: online coaching en opdrachten

#NoordBrabantWest #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost #ZuidHolland #Roken #NBORD #NBMRD #NBWRD #ZHRD

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page