top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Stoppen met roken - MediPro


Hulp bij het stoppen met roken?

Loopt u al langer rond met de gedachte om te stoppen met roken? Dan is dit misschien wel het moment om de knoop door te hakken en definitief afscheid te nemen van de tabak.

Niet alleen zien wij het elke dag, wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat hulp bij stoppen met roken door een ervaren coach de kans op succes tot wel 10 keer vergroot! Die begeleiding wordt bovendien vanuit het basispakket vergoed door uw zorgverzekering.

Telefonische Coach

Stoppen met roken coach. Bij deze behandelvorm wordt u op afgesproken tijden telefonisch begeleid bij het stopproces. Nadat u enkele vragen heeft ingevuld over uw rookgedrag (rookprofiel) en gezondheid (anamnese) hebt u een eerste telefonisch consult met uw persoonlijke coach.

Persoonlijke coaching

Nadat u enkele vragen heeft ingevuld over uw rookgedrag en gezondheid hebt u een aantal gesprekken met uw persoonlijke stoppen met roken coach in een van onze behandelcentra. Tijdens de coaching brengt u samen met uw begeleider in kaart wat uw redenen zijn om te stoppen met roken. Er wordt gewerkt aan het verhogen van uw motivatie en u krijgt advies hoe u kunt omgaan met moeilijke momenten.

Website: https://www.medipro.nl/

Locaties: Breda, Den Haag, Eindhoven, Geldermalsen

#NoordBrabantWest #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost #ZuidHolland #Roken #NBORD #NBMRD #NBWRD #ZHRD

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page