top of page
  • Maarten Gijssel

Stoppen met roken - SmokeFree


SmokeFree helpt u om te stoppen met roken

Wilt u graag stoppen met roken, maar lukt het u niet de sigaretten de baas te blijven? Dat is heel herkenbaar. Gelukkig kunnen wij u helpen definitief de knop om te zetten. Stoppen met roken kan bij ons al binnen 24 uur en SmokeFree is landelijk actief!

SmokeFree is gespecialiseerd in telefonische coaching, motivatie workshops, groepscoaching en lasertherapie en heeft sinds 1996 ervaring in het positief begeleiden van stoppers zoals u.

Een SmokeFree coach ondersteunt u en helpt u om inzicht te krijgen in uw rookgedrag. Dit bewustwordingsproces is een belangrijke stap in het stoppen met roken. Hierdoor kunt u makkelijker afstand nemen van het roken.

Hoe werkt stoppen met roken bij ons?

Bij de telefonische coaching krijgt u een persoonlijke coach toegewezen. Deze coach weet waar u doorheen gaat en welke moeilijkheden u tegenkomt. Alle tegenslagen en spanningen kunt u met uw SmokeFree coach bespreken. Als u liever met lotgenoten stopt met roken is er de mogelijkheid tot groepscoaching. Ten slotte bieden we bedrijven, organisaties, scholen en instellingen de mogelijkheid om een motivatie workshop voor werknemers, leerkrachten en leerlingen te organiseren op de werk- of studieplek.

Website: https://smokefree.nl/

Locaties: Nieuwerkerk-aan-den-Ijssel, Nootdorp

#ZuidHolland #Roken #ZHRD

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page