top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Tai Chi 4 You


Original Yang Family Style Tai Chi Chuan, de Ultieme oefening voor lichaam en geest!

U vindt hier zowel de focus op de gezondheid van lichaam en geest als het accent op de toepassingen van de bewegingen; Alhoewel Tai Chi wereldberoemd is als de meest vooruitstrevende gezondheidsoefening, is het minder bekend als de meest vooruitstrevende zelfverdedigingskunst in de wereld. Tai Chi beoefenen voor uw gezondheid is heel wijs maar ook om te ontdekken hoe en waarom je een bepaalde beweging doet.

Het beoefenen van Tai Chi bevordert de gezondheid, verlengt de levenspan en is een aanvulling op het leven. Met deze principes in gedachten probeer ik alle mensen, wat ook hun godsdienst, afkomst, kleur en geloof is te helpen om de gezondheid in lichaam, geest & ziel te verbeteren en herstellen.

  • Een fantastische manier om uw fitness & gezondheid te verbeteren.

  • Perfect mindfulness training! Chi Fit & Flow.

  • Ontspanning, innerlijke rust en meer energie.

  • Instromen altijd mogelijk. Geschikt voor alle leeftijden

Website: https://www.taichi4you.nl/

Locaties: Bergen op Zoom, Roosendaal

#Ontspanning #TaiChi #NoordBrabantWest #Mindfulness #BodyMind #NBWO #NBWM #NBWYTC

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page