top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Workshop 'In je kracht' -Amsterdam


Hoe kom je in je kracht?

Empowerment begint bij vier krachten- gedachten, gevoelens, spraak en gedrag

Met behulp van onze ‘4 krachten’ maken wij een ‘mentale kaart’ van de werkelijkheid en op basis daarvan ondernemen we actie. Vanuit de ideeën in ons achterhoofd construeren wij betekenis. Op basis daarvan trekken we conclusies, en bepalen we wat ‘echt’ voor ons is, wat we geloven en behoren te geloven. Onze ‘betekenissen’ steunen of ondermijnen ons. Als je jouw krachten leert beïnvloeden kun je jouw waarneming sturen, je betekenissen veranderen en je gevoelens richting geven.

Heb jij invloed op je gedachten, gevoelens, emoties en gedrag?

Om dingen voor elkaar te krijgen proberen we vaak de externe wereld te beïnvloeden, dat lukt niet altijd. De basis van invloed ligt namelijk bij het vermogen om jezelf te kunnen beïnvloeden! In je kracht staan is de gevoelde ervaring dat jij invloed uit kunt oefenen op je gevoelens, gedachten, wat je zegt, hoe je dat zegt en hoe je je gedraagt, los van wat er in je omgeving gebeurt.

Voor wie is deze training?
  • Wil je vol zelf-vertrouwen en assertief functioneren.

  • Wil je jouw grenzen leren kennen en een stevige kern ontwikkelen.

  • Wil je leren om vanuit persoonlijke kracht en empowerment jezelf te leiden om de juiste keuzes te maken.

  • Wil je vol kracht de uitdagingen van werk en privé aan gaan.

  • Wil je ontdekken hoe je jou zelf leert leiden zodat je anderen makkelijker kan begeleiden.

  • Wil je deze dingen effectief, to the point en snel leren? Dan is deze intensieve training uitermate geschikt voor jou.

Website: http://www.wassilizafiris.nl/trainingen/in-je-kracht-in-een-dag/?gclid=CjsKDwjw5arMBRDz9cK2uen9ORIkAAqmJexjFQ4AfVtZGiihKEfLKh3aY6RANFpixMFJIfaUeNrpGgKEkvD_BwE

Locatie: Amsterdam

#ZuidHolland #NoordBrabantWest #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost #Zelfvertrouwen #Eigenwaarde #Amsterdam #NBOLeefstijl #NBMLeefstijl #NBWLeefstijl #ZHLeefstijl

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page