top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

'Complicaties van diabetes' -Diabetesfonds

Bijgewerkt op: 13 mei 2022


Complicaties van diabetes

Welke zijn dat en hoe voorkom je ze?

Diabetes kan gevolgen hebben in het hele lichaam: complicaties. Er zijn steeds betere behandelingen voor complicaties, dankzij onderzoek. Ook kun je zelf veel doen om je risico op complicaties te verkleinen, of om te voorkomen dat ze erger worden.

Gelukkig krijgt niet iedereen complicaties door diabetes. Maar het overkomt wel ongeveer de helft van de mensen. Sommigen krijgen misschien na verloop van tijd alleen last van hun ogen. Anderen hebben de pech meer complicaties te krijgen. Ze hangen vaak ook met elkaar samen.

Deel de brochure met vrienden en familie, om op die manier ook hun kennis over diabetes te vergroten.

Download hier de brochure

Website: https://www.diabetesfonds.nl

#Informatie #Brochure #Complicaties #edua

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page