top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

'Diabetes en hart- en vaatziekten' -Diabetesfonds

Bijgewerkt op: 13 mei 2022


Diabetes en hart- en vaatziekten, gezond leven helpt!

  • Wat doet diabetes met hart en bloedvaten?

  • Hoe verklein je het risico?

  • Geschreven samen met de Hartstichting

Hart- en vaatziekten en diabetes mellitus (suikerziekte, hierna te noemen diabetes) gaan vaak samen. Wat zijn die aandoeningen eigenlijk, hoe komt het dat ze vaak samen voorkomen en wat kunnen mensen zelf in het dagelijkse leven doen om ze te voorkomen? Of om de problemen te beperken?

In deze brochure leest u daar meer over. Deze brochure is bedoeld voor mensen met een verhoogde kans op diabetes of hart- en vaatziekten. Bijvoorbeeld omdat ze een verhoogd cholesterolgehalte in het bloed, een verhoogde bloeddruk of een te hoog lichaamsgewicht hebben of omdat ze zwangerschapsdiabetes hebben gehad.

Deel de brochure met vrienden en familie, om op die manier ook hun kennis over diabetes te vergroten.

Download hier de brochure

Website: https://www.diabetesfonds.nl

#Informatie #Brochure #Complicaties #edua

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page