top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

'Lekker en gezond eten met diabetes' -Diabetesfonds

Bijgewerkt op: 13 mei 2022


Met diabetes heb je extra veel plezier van gezond eten: je zit lekkerder in je vel en de kans op de gevolgen van diabetes is kleiner. Zoals hart- en vaatziekten, slechter zien of nierproblemen. Maar hoe eet je gezond?

Diabetes heet ook wel suikerziekte en dat leidt tot veel misverstanden. Ook staan op internet heel veel verschillende adviezen over voeding. Daarom zetten wetenschappers, met steun van het Diabetes Fonds, de beste onderzoeken naar voeding op een rij. Hieruit is een officiële voedingsrichtlijn opgesteld voor diabetes type 1 en 2, bedoeld voor diëtisten en andere zorgverleners. De adviezen die daaruit volgen, vind je in deze brochure.

Download hier de brochure

Website: https://www.diabetesfonds.nl

#Informatie #Brochure #Voeding #NoordBrabantWest #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost #ZuidHolland #eduv

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page