• Maarten Gijssel

'Lekker en gezond eten met diabetes' -Diabetesfonds


Met diabetes heb je extra veel plezier van gezond eten: je zit lekkerder in je vel en de kans op de gevolgen van diabetes is kleiner. Zoals hart- en vaatziekten, slechter zien of nierproblemen. Maar hoe eet je gezond?

Diabetes heet ook wel suikerziekte en dat leidt tot veel misverstanden. Ook staan op internet heel veel verschillende adviezen over voeding. Daarom zetten wetenschappers, met steun van het Diabetes Fonds, de beste onderzoeken naar voeding op een rij. Hieruit is een officiële voedingsrichtlijn opgesteld voor diabetes type 1 en 2, bedoeld voor diëtisten en andere zorgverleners. De adviezen die daaruit volgen, vind je in deze brochure.

Download hier de brochure

Website: https://www.diabetesfonds.nl

#Informatie #Brochure #Voeding #NoordBrabantWest #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost #ZuidHolland #eduv

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven