top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

'Wat iedereen moet weten over diabetes' -Diabetesfonds

Bijgewerkt op: 13 mei 2022


Wat is diabetes?

Diabetes is een vervelende ziekte die overal in het lichaam problemen kan geven. Vroeger heette diabetes ook wel suikerziekte, en mocht je alleen suikervrij eten. Er is de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar diabetes. Daarom weten we nu dat diabetes niet alleen met suiker te maken heeft. Het lichaam kan suikers niet goed verwerken. Maar er zijn vaak ook problemen met bloeddruk en cholesterol.

In deze brochure kunt u alles lezen over diabetes, zowel type 1 als type 2, en wat daarbij komt kijken. Deel de brochure met vrienden en familie, om op die manier ook hun kennis over diabetes te vergroten.

Download hier de brochure

Website: https://www.diabetesfonds.nl

#Informatie #Brochure #edua

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page