top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Diabetesschool - Diabetesvereniging Nederland

Bijgewerkt op: 13 mei 2022


Diabetes is ingrijpend. Het is er 24 uur per dag en het beïnvloedt jouw leven en dat van je omgeving. Wij helpen je met boeiende, praktische cursussen en themabijeenkomsten in de buurt, die jou helpen voluit te kunnen leven met diabetes. Heeft je partner of kind diabetes? Ook dan ben je welkom.

Cursus Leven met diabetes

Wat is diabetes type 2 nou echt? En hoe leer je ermee leven? 3 praktische bijeenkomsten met informatie waar je wat aan hebt. Alle onderwerpen die te maken hebben met jouw diabetes komen aan bod. Ook partners zijn welkom.

Losse modules

Informatie krijgen over een onderwerp rondom diabetes. En ervaringen uitwisselen. Waar wil jij meer over weten? De DiabetesSchool biedt bijeenkomsten over specifieke thema's, zoals hypo's, voeding, bewegen, leefstijl, zelfcontrole, complicaties en de zorgverlener.

Coachingstraject Diabetes en werk

Soms loop je vast in je werk. Vanwege je diabetes. Of de zorg voor je kind met diabetes. Een diabeteswerkcoach biedt hulp. Een serie coachingsgesprekken over de combinatie van werk en diabetes met een coach die zelf diabetes heeft.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat weten waar je behoefte aan hebt, dan bekijkt de DiabetesSchool waar ze je mee kunnen helpen!

Kijk ook eens in de agenda voor het volledige overzicht van workshops, themabijeenkomsten, diabetescafés en andere informatieve bijeenkomsten ook in jouw regio.

Website: www.diabetesschool.nl

#Informatie #Informatieavond #Cursus #edul #edua

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page