top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Workshop 'Eten met aandacht' - Voeding & verder


Workshop ‘Eten met aandacht’

Eet je vaak zonder echt te proeven en is eten voor jou soms een bron van frustratie? Wil je (weer) genieten van eten en er bewuster mee omgaan?

De workshop ‘Eten met aandacht’ zorgt voor een frisse kijk op voeding en laat je zien wat eten voor je kan doen en wat genieten van eten voor jou kan betekenen. Naast uitleg en achtergrond over voeding, gaan we tijdens een heerlijk uitgebreide lunch ‘het bewust omgaan met eten’ in de praktijk brengen.

Zo ervaar je onder andere het verschil tussen ‘gedachteloos eten’ en ‘eten met aandacht’ en krijg je meer inzicht in je persoonlijke eetgedrag. Natuurlijk is er tijd voor individuele aandacht en is er volop ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaring met andere deelnemers.

Na de workshop herken je jouw persoonlijke aandachtspunten en krijg je tips om er eventueel veranderingen in aan te brengen, zodat je uiteindelijk minder strijd voelt en meer plezier ervaart als het op eten aankomt.

Website: http://voedingenverder.nl/eten-met-aandacht/

Locatie: Rosmalen

#Cursus #Voeding #NoordBrabantMidden

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ekomenu

bottom of page