top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

W.I.E.G.O.


Wandelvereniging W.I.E.G.O.
Wandelen Is Een Gezonde Ontspanning
Recreatief Wandelen

De recreatieve afdeling stelt wandelaars in de gelegenheid elke maandagochtend en elke donderdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) een wandeling van ongeveer 10 kilometer te maken. Ook kan er elke maandagochtend en woensdagochtend (uitgezonderd feestdagen) een wandeling van ongeveer 5 kilometer worden gemaakt. Verder kan er elke woensdagochtend (uitgezonderd feestdagen) een wandeling van ongeveer 3 kilometer worden gemaakt. Er zijn vier locaties (Ginneken, IJpelaar en twee in Heuvel) waar men kan starten. De kosten bedragen € 1,00 per keer. Ook kan men lid worden van deze afdeling. Leden betalen alleen contributie.

Afdeling Wandelsport

Met de afdeling Wandelsport bezoekt WSV WIEGO wandeltochten door heel Nederland. Het wandelprogramma wordt, in overleg met de leden, vastgesteld uit het aanbod dat in het landelijk wandelprogramma staat. Tussen maart en november kan ongeveer eens per twee weken gewandeld worden bij verenigingen in Nederland.

Website: http://www.wiego.nl/

Locatie: Breda

#NoordBrabantWest #Wandelen #NBWWF

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page