top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Beter in het groen - Activiteiten in de natuur


De website helpt je om een gezond aanbod aan activiteiten, in de natuur, te kunnen zoeken via een databank. Denk daarbij aan activiteiten zoals: wekelijkse wandelgroepen, buitensportlessen, kindertherapie of re-integratie in het groen.

In de databank kun je activiteiten zoeken op postcode en plaats in Nederland. Je kunt activiteiten op verschillende doelen selecteren. Dit zijn activiteiten in de natuur zoals: bewegen, ontmoeten, ontspannen, zingeving, hulp bij gezonde levensstijl, herstel van stress of verlies, coaching naar werken met plezier, werken (re-integratie – en dagbesteding), therapie en met fysieke beperking. Daarnaast kun je ook activiteiten selecteren voor verschillende leeftijdsgroepen. Dit is zeer breed van peuters t/m senioren. Door de verschillende opties in te vullen van plaats doel en leeftijdsgroep word er een specifieke selectie voor je gemaakt. Je krijgt een overzicht van de activiteiten en deze staan op kaart aangeduid. Als je een activiteit aanklikt. Krijg je informatie over deze activiteit. De informatie bestaat uit een foto, beschrijving en link naar eventuele website. De beschrijving verteld voor wie de activiteit is, waar en wanneer het plaats vind en of er kosten aan zijn verbonden.

Website: http://www.beterinhetgroen.nl/

Locaties: overal in Nederland zijn activiteiten te vinden

#NoordBrabantOost #NoordBrabantMidden #NoordBrabantWest #NBWWF #NBMWF #NBOWF #ZHWF #NBWOverig #NBMOverig #NBOOverig #ZHOverig #NBOM #NBMM #NBWM #ZHM #NBWO #NBMO #NBOO #ZHO

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page