top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

BOOSTH+ - Gamen voor een gezonde leefstijl


Lukt het jou om elke dag voldoende te bewegen? De BOOSTH+ is een uitgebreide stappenteller die je inzicht geeft in je beweeggedrag en stimuleert om elke dag doelgericht te bewegen.

De BOOSTH+ Activity Tracker is anders dan de meeste eenvoudige stappentellers. Deze Activity Tracker heeft een horloge functie, registreert stappen, afstand, calorieën, trainingstijd en laat zien in hoeverre jij jouw dagelijkse beweegdoel behaald hebt. Op het display van de stappenteller lees je al deze activiteitsgegevens eenvoudig af.

BOOSTH+ Activity Tracker: overzicht van uw vooruitgang

De BOOSTH+ Acitivity Tracker gebruik je in combinatie met de BOOSTH Sync app om je gegevens overzichtelijk op een smartphone of tablet in te zien. De Activity Tracker registreert de activiteitspunten en zet deze met behulp van Bluetooth over naar een smartphone of tablet. Verbind de tracker met de BOOSTH Sync app en je ziet een overzicht van je vooruitgang. De gebruiksvriendelijke app geeft weer in hoeverre jij jouw doel tot nu toe behaald hebt, hoeveel stappen je hebt gezet, het aantal kilometers dat er gelopen zijn en hoeveel calorieën je verbrand hebt.

De BOOSTH+ Sync app is verkrijgbaar voor zowel Android als iOS.

BOOSTH+ Activity Tracker: ga de competitie aan

De BOOSTH+ kan je ook nog gebruiken in combinatie met de BOOSTH Game app. Dit is een avontuurlijke jump-and-run game die bestaat uit verschillende werelden met meerdere levels. De BOOSTH Game app is voornamelijk ontwikkeld voor kinderen in combinatie met de BOOSTH Kids Activity Tracker Blue en Pink. Echter, kunnen gebruikers van de BOOSTH+ Activity Tracker ook meedoen in de game. Zo ga je de competitie aan met je gezin, familie, vrienden en collega’s. Iedere BOOSTH gebruiker kan mee gamen!

De BOOSTH Game app is ook verkrijgbaar voor zowel Android als iOS.

Download de app en daag je vrienden en familie uit!

Website: http://www.boosth.nl/plus/

Locaties: overal waar je komt

#NoordBrabantOost #NoordBrabantMidden #NoordBrabantWest #NBWWF #NBMWF #NBOWF #ZHWF #NBWOverig #NBMOverig #NBOOverig #ZHOverig

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page