top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Meedoen Hart van West Brabant


Sport, cultuur en hobby's. Dat zijn de extraatjes waar het eerst op bezuinigd wordt. Toch is het fijn én goed om te ontspannen. Met de regeling Meedoen krijgt u een bijdrage om bijvoorbeeld een abonnement te nemen op een sportclub, een cursus te volgen of naar het museum te gaan. Voor u of voor uw kinderen. U ontvangt hiervoor een tegoed waarmee u in onze webwinkel iets kunt bestellen wat bij u past. Vraag ook winkeltegoed aan en maak uw keuze.

Wanneer u een laag inkomen heeft, kunt u een aanvraag doen voor de Meedoen regeling.

Website: https://www.meedoenhartvanwestbrabant.nl/

Locatie: West Brabant

#NoordBrabantWest #NBWOverig #NBWO

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page