top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Mindfulness - Bridgeman methode


ONLINE INSPIRATIE

Zoek jij concrete bouwstenen voor geluk en innerlijke transformatie? Met ons online inspiratieplatform, vlogs en blogs willen wij je blijvend inspireren en begeleiden op je eigen pad naar spirituele groei. Hoe zich dat voor jou manifesteert is afhankelijk van je eigen behoeften waar je je bevind op je pad.

PERSOONLIJKE VERDIEPING

Je kent ze misschien wel. Mensen die ‘echt’ lijken. Mensen die zich kwetsbaar durven op te stellen. Die in elke situatie zichzelf zijn, spontaan de juiste dingen zeggen en doen. Van die figuren die openlijk genieten van het leven. Die hun hart volgen en hun passie beoefenen. Misschien denk je wel eens: ‘Hoe doen ze dat toch?

Onze (online) trainingen en workshops helpen je de de meest authentieke versie van jezelf te zijn en het potentieel te ontwikkelen waarmee je geboren bent.

Alles wat wij doen is om de meest authentieke versie van jezelf te worden. Bridgeman werkt op het terrein van levenskwaliteit en bewustwording. Wil jij werken aan meer zelfvertrouwen, het vinden van je passie en werken aan je persoonlijke ontwikkeling dan ben je bij ons aan het goede adres. Dit kan zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Oprichters Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen deden jaren veldonderzoek over de hele wereld. Op basis van technieken en werkwijzen die zijn geworteld in de oorspronkelijke tradities in Azië, Europa en Noord-Amerika in combinatie met moderne methoden en hersenonderzoek van gerenommeerde universiteiten, ontwikkelden zij de Bridgeman Methode.

Website: http://bridgemanmethode.nl/

#NoordBrabantOost #NoordBrabantMidden #NoordBrabantWest #ZuidHolland #ZHM #NBMM #NBOM #NBWM

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page