top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Teken- en schildercursus


Teken-en Schildergroep V.I.P.P. uit Made

Wilt u leren schilderen? Kom dan voor een schildercursus naar de V.I.P.P. in Made.

De V.I.P.P. is een vereniging die, onder leiding van vakbekwame en enthousiaste docenten, teken- en schilderlessen verzorgt voor volwassenen en jeugd. V.I.P.P. staat voor Verf, Inspiratie, Potlood en Penseel.

De V.I.P.P. bestaat al ruim dertig jaar en heeft vier groepen voor volwassenen en twee jeugdgroepen. Onze cursisten komen niet alleen uit Made, maar ook uit plaatsen in de wijde omgeving zoals Den Hout, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Hank, Hooge en Lage Zwaluwe, Oosterhout, Raamsdonksveer, Rijen, Terheijden, Teteringen en Wagenberg.

Expositie

Door de V.I.P.P. wordt om de twee jaar een expositie georganiseerd, waarbij de cursisten hun werkstukken kunnen presenteren aan familie en overige belangstellenden. Op gezette tijden worden er culturele uitstapjes georganiseerd voor de cursisten, zoals een bezoek aan een museum waar schilderkunst wordt tentoongesteld.

Organisatie Het bestuur van de V.I.P.P. bestaat uit 5 leden welke de dagelijkse gang van zaken regelen, eenmaal per jaar wordt een algemene ledenvergadering gehouden. In deze ledenvergadering worden het financieel overzicht en de begroting besproken en wordt de contributie voor het komende jaar vastgesteld. Tevens kunnen de cursisten vragen stellen aan het bestuur. Daarnaast wordt een spreker uitgenodigd, die een voor de cursisten interessante presentatie houdt.

Website: http://www.schilderlessen-made.nl/index.php

Locatie: Made

#NoordBrabantWest #Schilderen #Tekenen #NBWTS

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page