top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

12 weken wandelprogramma


Wat is FitStap?

FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Met FitStap ga jij je in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Met FitStap werk je aan een gezonde geest in een vitaal lichaam. Naast de wandeltrainingen is er aandacht voor gezonde voeding, mental coaching en cognitieve fitness.

Wat ga je doen?

Met een haalbaar programma van 12 weken gaan we je helpen om je weer fitter te voelen. Eén keer per week krijg je in een groep wandeltraining van een gecertificeerde wandelcoach. Daarnaast ga je zelf twee keer per week op pad. Het voordeel is dat je deze trainingen zelf kunt plannen. Je kunt dus trainen wanneer het jou uitkomt. Via de FitStap-app ontvang je informatie over de trainingen en krijg je tips en advies, bijvoorbeeld over voeding. Daarnaast heb je via de app contact met je coach.

Voor wie is FitStap?

FitStap is er voor iedereen. Of je al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met beperkingen als diabetes of hart- en vaatziekten. Je voert de trainingen geheel in je eigen tempo uit. Dit maakt FitStap haalbaar voor iedereen.

Kosten

Deelname aan het FitStap-programma kost 139 euro (dat is nog geen 12 euro per week). Voor dit bedrag krijg je:

  • persoonlijke begeleiding van een gecertificeerde wandelcoach

  • wekelijks een groepstraining

  • opdrachten en tips om zelf aan de slag te gaan

  • online ondersteuning via de speciale FitStap-app (hiervoor moet je de beschikking hebben over een smartphone)

Aanmelden voor FitStap

  1. Zoek hieronder op de provinciepagina's een FitStap-programma bij jou in de buurt.

  2. Klik onder het programma op de button 'Schrijf je in'. Je komt nu bij het inschrijfformulier.

  3. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, je de betaling hebt afgerond en je het formulier hebt verzonden, ontvang je een bevestiging met verdere informatie.

Website: https://www.wandel.nl/fitstap.htm

Locaties door heel Nederland, zoek u dorp/stad of regio

#NoordBrabantWest #Wandelen #NBWWF #NBOWF #NBMWF #ZHWF

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page