top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Move Too

Bijgewerkt op: 17 mei 2022


Welkom bij MoveToo Personal Training

Afvallen, beweging, spinning, uithoudingsvermogen, kracht, core stability, flexibiliteit, ontspanning, voeding kortom een gezonde lifestyle. We helpen je graag bij MoveToo Personal Training in Breda

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is mooi en zeker haalbaar! Belangrijk is dat je jezelf prettig voelt, in jouw lichaam en met jouw gezonde leven. Door een verandering van mentaliteit, eet- en bewegingspatroon kun je jouw hele leefpatroon veranderen. Daardoor zul je je zowel fysiek als mentaal een stuk sterker voelen.

Het bijstellen van je prioriteiten zoals meer sporten, bewuster en gezonder eten, maar vooral ook genieten van het leven en tijdig rust nemen. Maar juist die eerste stappen zijn zo moeilijk, dus waarom zou je jezelf daarbij niet laten steunen en motiveren? Is er een betere investering te bedenken voor nu en voor later? Juist dat extra duwtje in de rug, dat iedereen nodig heeft, maakt dat jij je doelstelling bereikt.

Ongeacht de doelstelling, de tak van sport, jouw niveau, en of het nu in de sportstudio of op locatie is: WHAT YOU WANT IS WHAT YOU GET!

Een complete individuele aanpak met jouw eigen personal trainer, van trainingsschema tot voedingsschema op maat gemaakt zodat we samen jouw doelstellingen kunnen behalen!

Website: http://www.movetoo.nu/

Locatie: Breda

#NBWF #Persoonlijk #Training #Voeding #NoordBrabantWest

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page