top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Tacoyo


Tacoyo, De meest veelzijdige training van dit moment!

TACOYO is een unieke, leuke, afwisselende interval-training in groepsverband op wekelijks wisselende muziek waarbij lichaam en geest worden aangesproken. Gericht wordt op het verbeteren van conditie, vitaliteit en gezondheid.

Uniek is de wijze waarop inspanningsoefeningen zowel staand, zittend als liggend op buik en rug worden afgewisseld met rust en herstel gevende ontspanningsoefeningen.­

Door de intervallen wordt overbelasting voorkomen en kan in principe iedereen op zijn eigen niveau meedoen. De training is samengesteld uit de beste oosterse en westerse in- en ontspanningstechnieken. Aandacht wordt gegeven aan bewustwording en houding maar ook aan spierversterking, lenigheid en het verbeteren van het uithoudingsvermogen.­

TACOYO is in deze tijd een uniek antwoord op de hectiek van alledag en de gezondheidsproblemen waarmee we geconfronteerd worden. Daarnaast werkt TACOYO vooral ook preventief in het kader van “zorg goed voor jezelf”.

TACOYO - De gezonde manier om te bewegen en te ontstressen!!

Website: http://tacoyobreda.nl/

Locaties: Breda en Oosterhout

#NBWF #Persoonlijk #Training #NBWOverig

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page