top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Zlim


Bij Zlim kun je niet alleen heel effectief sporten. (Een half uur trainen in onze warmtecabine staat gelijk aan het calorieverbruik van 1 ½ uur fitness (!).) Maar wij helpen je vooral snel je conditie op pijl te krijgen en je weer gezond en lekker te voelen. Daarnaast begeleiden we je in je voedingskeuzes. En dit zonder dieet en ingewikkelde recepten. Zodat je snel weer fit door het leven gaat en dit ook gemakkelijk kan volhouden. Bij ons vind je je nieuwe jij. Beloofd!

In 4 stappen naar een mooier figuur

Precies afslanken waar jij het wilt of algeheel afslanken is nu eenvoudiger dan ooit. Zlim helpt je met een individuele aanpak voor gegarandeerd resultaat.

1 Gratis figuuranalyse

De eerste kennismaking met Zlim is een gratis figuuranalyse

Tijdens deze figuuranalyse word je uitgebreid geïnformeerd over onze methode. Maar vooral zijn we erg benieuwd naar jouw verhaal. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn.

Elke vrouw is immers verschillend

Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie word je persoonlijke programma opgesteld. Via de metingen weet je precies hoeveel centimeters je kunt afslanken en op welke plaatsen. Tevens krijg je van ons een schriftelijke centimetergarantie.

2 Doelgericht bewegen

Verlies centimeters waar jij het wilt

Doelgericht bewegen zorgt voor de afbraak van overtollig vet op die plaatsen waar jij het wilt. Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid.

Bewezen concept

Zlim past de TFM-methode toe voor algemeen gewichtsverlies en plaatselijke figuurcorrectie. Deze methode bewijst zich al meer dan 30 jaar! Je doet dus een beroep op een bewezen concept en laat je niet zomaar leiden door één of andere hype. Voedingswetenschappers van de universiteit van Wageningen volgden in 2008 gedurende 40 weken 39 vrouwen die diverse afslankmethodes volgden. Dit recent onderzoek toont aan dat intensieve voedingsbegeleiding in combinatie met doelgericht bewegen de beste methode is om af te vallen.

3 Ozontherapie

Een revolutie voor een gezonde en strakke huid

Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de Zlim methode. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine. Warmte zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. De ozonzuurstof stimuleert de doorbloeding en de verwerking van afvalstoffen. Deze behandeling zorgt ervoor dat je huidcellen sneller worden vernieuwd en je huid perfect aansluit op de plaatsen waar overtollig vet is verdwenen. Gevolg: cellulitis vermindert en je huid wordt weer mooi, strak en glad. Daarnaast voel je je fitter en verbeter je je weerstand door deze therapie.

4 Voedingsadvies

Je slimme voedingsbalans

Tijdens de kuur begeleiden de Zlim coaches je bij het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt hierbij verantwoord voedingsadvies van gediplomeerde diëtisten en/of gewichtsconsulenten. Zlim past dus geen ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties toe. We hebben wel een aanpak met een lange termijnvisie, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

De Zlim voedingsdeskundigen volgen de Richtlijnen Gezonde Voeding en je zult versteld staan van wat je allemaal mag eten en in welke hoeveelheden. Je leert evenwichtig en gezond te eten, zodat je nu niet alleen kilo’s kwijtraakt, maar ook straks na het einde van je kuur je nieuwe gewicht kunt behouden

Website: https://www.zlim.nl/

Locaties: Ooij, Amersfoort, Breda, Goirle, Nuth, Oss, Sittard, Valkenswaard, Weert, Best, Beuningen, Elst, Huizen, Oisterwijk, Oud-Beijerland, Tiel en Veenendaal

#NoordBrabantWest #NBWF #Persoonlijk #Training #Voeding #NBMF #NBOF #ZHF #ZuidHolland #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ekomenu

bottom of page