top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

'Het etiket helpt je gezonder kiezen' -Voedingscentrum

Bijgewerkt op: 13 mei 2022


Wat staat er op het etiket?

Bij gezond leven hoort gezonde keuzes maken. Het lezen van etiketten kan je daarbij helpen. Daar staat bijvoorbeeld op hoeveel suiker, zout en vet in het product zit. In het voorbeeld hieronder zie je wat er nog meer op het etiket staat.

Etiketten vergelijken

Wil je voor de gezondere optie kiezen? Pak twee dezelfde soort producten uit het schap, bijvoorbeeld twee soorten muesli. Draai ze om en vergelijk de voedingswaarden in de tabel. Kies het product met het minste zout, verzadigd vet of suiker

Download hier de brochure

Website: http://www.voedingscentrum.nl/

#Informatie #Brochure #Voeding #NoordBrabantWest #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost #ZuidHolland #eduv

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page